Banka aracını soyan PKK'lı saklandığı evde yakalandı

2014 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde bankanın para nakil aracını soyan PKK/KCK mensubu terörist S.T., Van'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

This browser does not support the video element.

Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Şırnak Beytüşşebap'ta 2014'te bankanın para nakil aracını soyan PKK/KCK mensubu terörist S.T.'nin kentte bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti.

'Devlet birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak' suçundan aranan ve hakkında kamu kurum kuruluş ve görevlilerine yönelik eylem arayışında olduğu yönünde istihbari bilgiler olan S.T., özel harekat polislerinin de desteğiyle yapılan operasyonla yakalanıp, gözaltına alındı.

Teröristin saklandığı evde yapılan aramada AK-47 uzun namlulu silah, 7,65 tabanca ve 2 el bombası ele geçirildi. S.T., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?