Ali Akman atmaya, Bursaspor kazanmaya devam

TFF 1. Lig’in 13. hafta mücadelesinde Royal Hastanesi Bandırmaspor, Bandırma 17 Eylül Stadı’nda Bursaspor’u konuk etti. Özer Hurmacı ve Ali Akman’ın golleriyle Bursaspor, deplasmandan 2-1’lik galibiyetle ayrılırken, ev sahibinin tek golünü penaltıdan İshak Çakmak kaydetti.

TFF 1. Lig’in 13. haftasında Bandırmaspor'a konuk olan Bursaspor, maçın favorisi olan ev sahibini 1-2 mağlup ederek 2 maçlık yenilgi serisinin ardından yeniden galip geldi.

Yeşil-Beyazlılar'a galibiyeti getiren golleri 45+1'de Özer Hurmacı ve 52'de Ali Akman kaydetti. 18 yaşındaki golcü TFF 1. Lig'deki gol sayısını 8'e çıkarırken 4 maçlık suskunluğunu da sona erdirdi. Bandırma'nın tek golünü skor 0-2'yken 69'da penaltıdan İshak Çakmak attı.

Bursaspor bu galibiyetle puanını 17’ye yükseltirken, alt sıralardan kurtulmak isteyen Royal Hastanesi Bandırmaspor 12 puanda kaldı. Yeşil-Beyazlılar hafta sonu Samsunspor'u ağırlayacak. 3 maç sonra kaybeden 15. sıradaki Bordo-Beyazlılar ise Boluspor'a konuk olacak.

TCMB'den menkul kıymet tesisine ilişkin yeni karar! Yasmin Erbil sosyal medyayı salladı! İşte yürek hoplatan o pozlar... Avrupa'yı sallayan açıklama: Kendimizi Türk milleti olarak görüyoruz!
Sonraki Haber