Baltık Canavarı Rusya üzerinden geliyor!

Kuzey yarım kürede hayatı durma noktasına getiren kar fırtınaları karşısında yetkililer uyarı üstüne uyarı geliyor. Şu ana kadar birçok kez acil durum ilan edilmiş durumda. 'Baltık canavarı' olarak da nitelene bu büyük tehdide ismini veren ise Hollandalılar oldu: DARCY... Kuzey yarım kürenin büyük bir bölümünde etkili olması beklenen meteoroloji uzmanlarının Darcy olarak adlandırdığı kar fırtınasının Rusya ve Doğu Avrupa ve Baltıklar üzerinden geldiği de verilen bilgiler arasında.

Kar fırtınaları Kuzey Yarımküre'yi tam anlamıyla esir almış durumda. ABD'nin orta batısında başlayan ve ülkenin doğu yakasını da etkisi altına alan tipi sonrasında pek çok eyalette acil durum kararları alındı. Üstelik bu daha başlangıç. Önümüzdeki hafta kar fırtınasının etkisini daha da artırması bekleniyor.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü?