Balotelli gücünü boru kebabından alıyor

Adana Demirspor'da bugün saat 20.00'de oynanacak Kasımpaşa maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan yıldız futbolcu Mario Balotelli, takım arkadaşı Gökhan İnler ile birlikte kente özgü boru kebabı yiyerek, Türk tatlılarının da tadına baktı.

Süper Lig2de oynanan 13 haftalık maç periyodunda 19 puanla 10. sıraya yerleşen mavi lacivertli takımda Mario Balotelli, geçtiğimiz hafta Altay deplasmanında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Bugün Adana'da oynanacak olan Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek olan Mario Balotelli, takım arkadaşı Gökhan İnler ile birlikte dün akşam saatlerinde gittiği Kaburgacı Yaşar Usta kebapçısında, kaburga etinin 'zırh' diye tabir edilen büyük bıçakla çekilmesinin ardından şiş yerine kare şeklindeki boruda pişirilmesiyle hazırlanan 'boru kebabı' lezzetini tattı. 

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!