Balkan Ninnisi nerede çekiliyor?

Balkan Ninnisi dizisi ilk bölümüyle 21 Haziran akşamında TRT 1 ekranlarında başlıyor. Başrollerinde Emre Bey ile Merih Öztürk’ün oynadığı Balkan Ninnisi çekim yerleri takipçiler tarafından merak ediliyor. Peki, Balkan Ninnisi dizisi nerede çekiliyor?

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanacak Balkan Ninnisi dizisi 21 Haziran akşamında izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Emre Bey ile Merih Öztürk’ün oynadığı Balkan Ninnisi’nde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Süleyman Kara gibi ünlü isimlerde yer alıyor.

Balkan Ninnisi Dizisi Nerede Çekiliyor?

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanacak olan Balkan Ninnisi’nin çekimleri Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekiliyor.

Senaryosunu Uğur Uzunok’un kaleme aldığı Balkan Ninnisi dizisinin yaz boyunca büyük ilgi görmesi bekleniyor. Balkan Ninnisi dizisinde Üsküp’te yer alan Osmanlı’dan miras Taşköprü üzerinde çekimler gerçekleşirken Taşköprü’nün ilerisinde görülen bir diğer köprünün adı da Makedonya Üsküp Sanat Köprüsü’dür.

Balkan Ninnisi Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Başrollerinde Emre Bey ile Merih Öztürk’ün oynadığı Balkan Ninnisi dizisi 21 Haziran Salı akşamında başlıyor.

Emeklilere destek paketinde ayrıntılar netleşiyor Galatasaray'dan derbi öncesi taraftarına çağrı Erdoğan ile Milli sporcu Abdullah Öztürk arasında güldüren diyalog!
Sonraki Haber