Balkan Ninnisi Başrolü Jovanka Kimdir? Merih Öztürk Kimdir, Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?

Balkan Ninnisi dizisi bu akşam başlıyor. Jovanka rolüyle Balkan Ninnisi başrolünde oynayan Merih Öztürk kimdir merak ediliyor. Üsküplü bir genç kızı oynayacak olan Merih Öztürk hangi dizilerde oynadıi? İşte Merih Öztürk'ün hayatı...

TRT 1 dizisi Balkan Ninnisi 21 Haziran akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Balkan Ninnisi başrolü Jovanka karakteri ile izleyicinin karşısına çıkacak olan Merih Öztürk ise merak konusu oldu. Düzce doğumlu olan ve 6 yaşından bu yana ekranlarda boy gösteren Merih Öztürk kimdir, kaç yaşında?

BALKAN NİNNİSİ JOVANKA KİMDİR?

Üsküplü bir genç kız olan Jovanka Balkan Ninnisi dizisinin başrolünde yer alıyor.

MERİH ÖZTÜRK KİMDİR?

1999 doğumlu olan Merih Öztürk Düzce'de dünyaya geldi. Son Osmanlı Yandım Ali, İki Aile ve TRT çocuk reklamı gibi projelerde yer aldı.

Best Model Of Turkey yarışmalarına katıldı. 2016 yılında ilk defa Best Model yarışmasına katıldığı sene finalist oldu. 2017 yılında Best Model’e yeniden katılmaya karar verdi ve 17 yaşında Best Promising (Gelecek Vaad Eden) ödülünü aldı. 2018 yılında yeniden Best Model of Turkey yarışmasına katılarak 18 yaşında Türkiye 3.’sü oldu.

Oyunculuk eğitimleri aldı. İngiltere’de yayınlanan Liverpool Victoria reklamında yer aldı. Börü 2039 adlı bilimkurgu dizisinde Güney karakterini canlandırdı.

İngiltere ile satranç maçını Türkiye kazandı Azem, Dilber'in elini bırakacak mı? Ali Koç Jose Mourinho ile görüşme kararı aldı! Bir araya gelecekler
Sonraki Haber