Bakanı Kasapoğlu, Cudi Cup Tenis Turnuvası'nı izledi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şırnak'ta, Bakanlığın himayesi, Türkiye Tenis Federasyonunun (TTF) destek ve koordinasyonu, Valilik, belediye ve Şırnak Üniversitesinin (ŞÜ) katkılarıyla üniversite yerleşkesinde gerçekleştirilen Cudi Cup Tenis Turnuvası'nı takip etti.

Kasapoğlu, "Amacımız insanımızın mutluluğu, müreffeh olması, ülkenin standartlarının yükselmesidir. Bunun için hamdolsun her imkanı seferber ettiğimiz gibi hiçbir şekilde hiçbir mücadeleden de kaçınmayacağız, sonuna kadar koşacağız." dedi.

Final karşılaşması öncesinde bir konuşma yapan Kasapoğlu, amaçlarının 84 milyonun bir ve beraber olması olduğunu söyledi.

İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti!