Bakan Varank, TOGG çıkışı yapan Ali Babacan'a eski zamanları hatırlattı

Bir röportajda TOGG'un milli ve yerli bir otomobil olmadığını söyleyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a yanıt veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Belli ki otomotiv endüstrisindeki hızlı dönüşümün de cahili… Ah Fren Ali ah!" dedi.

Flu TV'nin Youtube'daki 'Olmaz Böyle Saçma Ekonomi' programında soruları yanıtlayan DEVA Genel Başkanı Ali Babacan, "Gerçekten yerli üretim istiyorsak bunun yöntemi tasarımını, pil ve motor teknolojisini başka bir ülkeden almak değil. O zaman TOGG milli ve yerli bir otomobil olmuyor.” dedi.

DEVA Partisi 'Ekonomi Nasıl Düzelir?' başlıklı sohbeti Twitter'da paylaşınca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ali Babacan'a yüklendi.

Babacan için 'Fren Ali' tabirini kullanan Bakan Varank, Bu arkadaş geçmişte, tersane ve tekstilcileri toplayıp "Bu sektörlerde gelecek yok, bırakın" diyordu. Bugün dünyanın en teknolojik gemilerini üretiyor, 20 Milyar Dolar tekstil ihracatı yapıyoruz. Belli ki otomotiv endüstrisindeki hızlı dönüşümün de cahili… Ah Fren Ali ah!" dedi.

Mustafa Destici: 'Ankara'da yaşayan hiç kimse Hititlerin torunu değil' Sivas'ta müstakil eve yıldırım düştü! Evin son hali dehşete düşürdü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili İsrail'in rezil iddiaları yalanlandı
Sonraki Haber