Bakan Soylu'dan müjde! Noterlere o cihaz konulacak

Ankara’daki Verimlilik ve Teknoloji Fuarına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, fuarı gezerek, stantlarda bilgi aldı ve öğrencilere seslendi. Bakan Soylu gençlere, "Bir çok çalışmak lazım, iki karar almaktan korkmamak lazım, üç de takip etmek lazım" uyarısında bulundu. Sahtecilere karşı önemli bir adımı açıklayan Soylu, Soylu, "Noterlere kimlik okuma aparatı koyacağız. Böylece orada da sahte birtakım işlerin önüne geçmiş olacağız." dedi.

ATO Congressium’da düzenlenen fuarda konuşan İçişleri Bakanı Soylu, "Emniyet, jandarma, sahil güvenlik; biz üçünün güçlerini birleştirdik. Dönem dönem bunu TSK ile dönem dönem Milli istihbarat teşkilatı ile birleştiriyoruz, verileri birleştirdik. 

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!