Bakan Nebati konuştu, dolar çakıldı! 11,50 TL'nin altını göre dolar kuru yeni güne nasıl başladı? İşte 22 Aralık dolarda son durum...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Döviz endeksli TL mevduat hesabı' müjdesinin ardından dün akşam Hazine ve MAliye Bakanı Nureddin Nebati canlı yayında yeni sistemin detaylarını paylaştı. Bakan Nebati'nin açıklamaları sonrası dolar kuru 11.50 seviyesinin altına düştü. 22 Aralık Çarşamba günü ise dolar kuru 12,35 seviyelerinden işlem görüyor. İşte dolar ve euroda son durum...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki akşam Kabine Toplantısı sonrası 'Kur Korumalı TL Mevduat' duyurusunun ardından dolar kuru deyim yerindeyse çakılmıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'dövizin muhtemel getirisine Türk lirası varlıklarda kalarak ulaşılabilmesini sağlayacak yeni bir aracın devreye alınacağını' belirtmişti. 

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"