Bakan müjdeyi verdi! Paralar yarın hesaba yatıyor...

Koronavirüs kısıtlamalarında maddi olara sıkıntı yaşanmaması için çalışanlara verilen kısa çaışma ödeneğinin ne zaman yatacağı hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin son dakika açıklaması yaptı. Bakan Bilgin twitter hesabı üzerinden vatandaşları bilgilendirerek Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerinin yarın yani 5 Mayıs'ta yapılacağını duyurdu.

Koronavirüs kısıtlamaları sebebiyle kısa çalışma başvurusunda bulunan iş yerleri için kısa çalışma ödeneği süresi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjdeyle 30 Haziran tarihine kadar uzatıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kısa çalışma ödeneğinin ne zaman yatacağını söyledi.

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!