Bakan Kasapoğlu müjdeyi verdi! O ilimize 32 milyon liralık yatırım

Gelen son dakika haberine göre; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'ye 32 milyon liralık yatırım yapacak. Yatırım için yapılan toplantıda konuşan Kasapoğlu, "Bugün günlerden Düzce. Bakanlık olarak yeni normalleşme süreci sonrası hiç durmadan aşamalarımızı daha yukarı taşıma adına protokollerimizi geçtiğimiz hafta başlattık. Medeniyetin beşiği, hem insanı hem tabiatıyla eşsiz bir ilimiz için bugün itibariyle hem spor hem gençliğimiz adına hayırlı bir protokolü hep birlikte gerçekleştireceğiz'' dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Düzce Valisi Cevdet Atay, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile ilçe belediye başkanlarını kabul etti.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları