Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Beşiktaş Vodafone'u kabul etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı'nı başkentte kabul etti.Bakanlık merkez binasında gerçekleşen Bakan Kasapoğlu'nun kabulünde, siyah-beyazlı kulübün yöneticileri ve teknik heyet de yer aldı. Kasapoğlu, seslerinin güzel olduğunu öğrendiği Beşiktaş Kadın Futbol Takımı futbolcuları Berivan İçen ve İrem Eren'den şarkılar dinledi ve onları tebrik etti.

Kadınların Türk sporunun bugünündeki ve geleceğindeki önemine dikkati çeken Bakan Kasapoğlu, "Kadınların spora olan ilgisini artırmak, sporu erişilebilir kılmak önceliğimiz. Biz kadın odaklı spor politikası diyoruz. Bu, Bakanlığımızın en vizyon projelerinden biridir. Kadınların spora dahil olması, branş ayırt etmeksizin önemli önceliklerimizdendir." dedi.

Bu konuyu iki perspektiften ele alarak, planlı ve detaylı bir çalışma yürüttüklerini belirten Kasapoğlu, şöyle devam etti:

"Birincisi sporu kadınlarımızın günlük hayatının bir parçası yapmak. Bu bakış açısıyla ülkemizi sokak sokak, mahalle mahalle, ilçe ilçe, şehir şehir spor tesisleriyle donatıyoruz. Modern ve yüksek kapasiteli tesislerimizin yanında erişimi kolay, butik spor alanlarına da önem veriyoruz. İkinci perspektifte, spor yapan profesyonel kadın sporcu sayımızı arttırmak için çalışmalar yapıyoruz. 2021 yılı itibariyle ülkemizde lisanslı sporcu sayımız 10 milyon 702 bin seviyesinde ve bu rakamın yüzde 40'ını kadın sporcularımız oluşturuyor. Bu rakamı daha da yukarı çekmek için çalışmaya devam ediyoruz."

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları