Bakan Kurum, Zeynep ablayı yalnız bırakmadı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketi yaşanması üzerine gittiği Giresun’da, eşi kaybolan ve evi zarar gören Zeynep Akar'ı yalnız bırakmadı. Kurum, acılı aileye yeni bir ev kiralayarak gerekli tüm eşyaların da getirilmesini sağladı.

This browser does not support the video element.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla evi hasar gören Zeynep Akar için ev kiralandığını duyurdu.

Kurum “Giresun Dereli’de selde eşi kaybolan Zeynep ablamızın hasar gören evinden taşınma işlemini derhal başlattık. Kiraladığımız evi kendileri için hazırladık. Tekrar ev sahibi olmaları ve bir an önce kendi evlerine taşınmaları için de hızla hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakan Kurum, daha sonra ilk andan beri bölgede olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zeynep Akar'ı yeni evinde ziyaret etti.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"