Bakan Koca: Vefat sayımız bugün 100’ün altına indi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yayınladığı mesajda, salgında can kaybının 100'ün altına düştüğünü vurguladı. Bakan Koca bu sonuca, gösterilen dikkat ve aşı sayesinde gelindiğini söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada, koronavirüs salgınında can kaybının 100'ün altına düştüğüne dikkat çekti.

Sağlıklı günlere dönmek için doğru yolda olunduğunu belirten Bakan Koca, "Vefat sayımız bugün 100’ün altına indi. Gösterdiğiniz dikkat ve aşı, giderek her şeyi kontrol altına alıyor. Aramızdan ayrılan hastalarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sağlıklı günlere dönmek için yol doğru, kararlılıkla devam edelim" dedi.

AŞIDA 30 MİLYON DOZ

Aşılama programında gelinen noktaya da değinen Sağlık Bakanı, "Aşıda toplam 30 milyon doza ulaştık. Bugün itibariyle ulaştığımız bu sayının sonuçlarını çok yakında, 84 Milyon birlikte göreceğiz. Sağlıklı günlere dönmek için yol doğru, kararlılıkla devam edelim." mesajını paylaştı.

Ereğli Demir Çelik’ten 100 lot hisseyi 200 lota çıkartacak karar CHP'li belediyede tepki çeken atama! "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"
Sonraki Haber