İşte vaka sayısı en çok artan ve azalan 10 il

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen haftaya göre 100 bin nüfusta vaka sayısı en çok azalan ve en çok ortan 10 ili açıkladı.

Bakan Koca Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Bayburt, Erzincan, Trabzon, Karabük ve Hatay'da vaka sayılarının hızla azaldığının müjdesini verdi.

Bakan, Ordu, Giresun, Samsun, Tokat ve Bolu'da ise vaka sayılarında yükselme olduğunu söyledi.

Fahrettin Koca, "Geçen haftaya göre vaka sayısı 100.000 nüfusta en çok azalan illerimiz; Bayburt, Erzincan, Trabzon, Karabük ve Hatay. En çok artış olan illerimiz ise; Ordu, Giresun, Samsun, Tokat ve Bolu. Normalleşmek için daha çok emek vermek gerekiyor." ifadesini kullandı.

Geçen haftaya göre vaka sayısı 100.000 nüfusta en çok azalan illerimiz; Bayburt, Erzincan, Trabzon, Karabük ve Hatay. En çok artış olan illerimiz ise; Ordu, Giresun, Samsun, Tokat ve Bolu. Normalleşmek için daha çok emek vermek gerekiyor. pic.twitter.com/8ea1X3xX0e

Otomobil kredileri cep yakıyor! 200 bin TL kredinin ödemesi 795 bin TL Çimento tankeri ile minibüs çarpıştı! Can kaybı 9'a yükseldi... Real Madrid'den ayrılacak olan Nacho'nun yeni adresi belli oldu
Sonraki Haber