Bakan Kiriçci buğday ve domates tarlalarını gezdi, çapa yaptı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kiriçci, Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde tarlaları ziyaret etti. Tarım işçilerliyle sohbet eden Bakan Kirişci, buğday tarlasından sonra geçtiği domates tarlasında çapalama yaptı. Tarımda tüketilen suda sağlanacak tasarrufun önemine değinen Bakan Kirişci, “Su zengini bir ülke değiliz. Tarımda tüketilen suda sağlayacağımız tasarruf daha büyük tasarruf olarak gündeme gelmiş olacak” diye konuştu.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde birtakım ziyaretlerde bulundu. Cuma namazını ilçede kılan Kirişci, Kahramankazan Belediyesi’ni ziyaret ederek hatıra defterini imzaladı. Kirişci, belediye ziyaretinin ardından AK Parti İlçe Başkanlığında temaslarda bulundu.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!