Bakan Işıkhan'dan TÜRK-İŞ ziyareti: İlk açıklamalar geldi! "Rakamı şimdi söyleyeceğiz"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024'te geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında TÜRK-İŞ’i ziyaret etti. Türk-İş Genel Merkezi'ndeki görüşmenin ardından Bakan Işıkhan "İstişareler devam ediyor, netleşince açıklama yapacağız" dedi. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ise "Rakamı şimdi söyleyeceğiz. " dedi.

Son dakika haberi: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında TÜRK-İŞ’i ziyaret etti.

Bakan Işıkhan’ı, TÜRK-İŞ Genel Merkezi girişinde, Genel Başkan Yardımcıları Ramazan Ağar, Eyüp Alemdar ve Nazmi Irgat karşıladı.

Basına kapalı gerçekleşen ziyarette, Işıkhan’ın TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamına dair görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi.
Bakan Işıkhan’a ziyarette, Çalışma Genel Müdürü Mehmet Baş da eşlik etti.

BAKAN IŞIKHAN'DAN İLK AÇIKLAMA: İSTİŞARELER DEVAM EDİYOR

Türk-İş Genel Merkezi'ndeki görüşmenin ardından gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Bakan Işıkhan "İstişareler devam ediyor, netleşince açıklama yapacağız" dedi.

TÜRK-İŞ BAŞKANINDAN İLK AÇIKLAMA: RAKAMI ŞİMDİ SÖYLEYECEĞİZ

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay da görüşme sonrası AK Parti Genel Merkezi'ne giderken açıklama yaptı. Atalay, "Bugüne kadar rakam söylemedik, şimdi söyleyeceğiz. Uzlaşırsak masada otururuz. Uzlaşmazsak 'Katılmıyoruz' deyip çıkarız. Kimsenin vebaline girecek halimiz yok. Komisyon ne diyorsa onu yapıyoruz" dedi. 

GÖZLER 16:30'DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da asgari ücretle ilgili olarak bugün taraflarla saat 16:30'da AK Parti Genel Merkezi'nde görüşmesi bekleniyor. 

Vali Sezer'den Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi açıklaması Kamyonet öğrencilerin arasına daldı: 29 yaralı Sakla Beni final bölümü ile ekranlara geliyor...
Sonraki Haber