Bakan Işıkhan emeklileri sevindiren haberi duyurdu! Bayram ikramiyesi zammında iki formül masada

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı bir canlı yayında emeklileri sevindiren açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, milyonlarca emekliye ilgilendiren bayram ikramiyeleri ile ilgili "Gerekli çalışmaları, adımları atarız" dedi. Bu sözlerin ardından gözler ikramiye zamlarına çevrildi. Emeklilerin bayram ikramiyelerinde 2 formül masada. Peki 2024 emekliler ne kadar bayram ikramiyesi alacak? İşte detaylar...

2018 yılında yapılan yasal düzenlemeyle, emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere iki dini bayramda 1.000’er lira ikramiye ödenmeye başlamıştı. İkramiye tutarı 2021 yılında ise 100 liralık artışla 1.100 liraya çıkarılmıştı. 

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"