Bakan Hakan Fidan'ın Eyüpsultan'daki ziyaretine beğeni yağdı!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan sahaya indi. Fidan'ın İstanbul Eyüpsultan'daki ziyaretinin görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Vatandaşların Bakan Fidan'a olan ilgisi beğeni toplarken Fidan ile ilgili 'samimiyetine güveniyoruz' yorumları yapıldı.

This browser does not support the video element.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul'da vatandaşlarla bir araya gelmişti. Eyüpsultan'da bir dizi ziyarette bulunan Fidan'a vatandaşların ilgisi sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Eyüpsultan'da esnaf ziyaretinde bulunan Fidan'ı gören vatandaşlar kendisine sarılarak ilgisini gösterdi.

Sosyal medyada paylaşım rekoru

Bakan Fidan'ın sahaya indiği görüntüler ise sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Fidan'a olan sokaktaki ilgi sosyal medyada da devam etti. Videoyu beğeni yağmuruna tutan kullanıcılar "Daha önce bir bakana bu denli bir sevgi gösterildiğini hatırlamıyorum" , "Samimiyetine güveniyoruz" yorumlarıyla ilgisini gösterdi.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"