Bakan duyurdu! Bu eğitim 81 ilde başlatılacak ! İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 81 ilde başlatılacak olan eğitimden yıl sonuna kadar 500 bin okul yöneticisi ve öğretmen ilk yardım sertifikası alacağını söyledi. Peki 81 ilde başlatılacak olan eğitim nedir? Bakan duyurdu! İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okullarda ve çevre yerlerde meydana gelebilecek kazalar için 500 bin öğrenci ve aile okulunda binlerce ailenin İlk yardım farkındalık eğitimi alacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan ilk yardım eğitimleri, 81 ilde bulunan uluslararası yetkinliğe sahip 83 merkezde veriliyor. İki gün süren ve uygulamalı ilk yardım eğitimlerinde genel ilk yardım bilgileri ile birlikte solunum yolu tıkanıklığı, kanamalar, şok, bilinç durumu bozukları, yaralanmalar, yanık, sıcak çarpması, kırık, çıkık, burkulma, donma, zehirlenme, böcek sokması, boğulma gibi pek çok başlıkta hayat kurtaracak müdahaleler öğretiliyor.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı Türkiye'de yılın en iyi işverenleri belli oldu... Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi?