Bakan duyurdu: Artık derslerde maske kullanılmayacak!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı TRT Haber programında eğitim ile ilgili merak edilenleri bizler için yanıtladı. Bakan Özer, kapalı alanlarda maske kullanımıyla ilgili olarak "Derslerde maske kullanımı söz konusu olmayacak. Ama hassasiyetleri olan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz istemeleri durumunda maskeyi okullarımız tarafından ücretsiz bir şekilde temin edebilecekler” sözlerini kullandı.

TRT Haber'in canlı yayınına konuk olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2022- 2023 eğitim- öğretim yılı eğitim gündemine ilişkin değerlendirmede bulundu. Bu yıl eğitim hazırlıklarına erken başladıklarını belirten Özer, okulların ihtiyaçlarının karşılanması, bütçelerin aktarılması, okulların eğitim öğretime hazırlanması noktasında çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!