Necip Fazıl'ın sözleriyle Ayasofya paylaşımı...

Danıştay'ın Ayasofya'nın ibadete açılması ile ilgili kararı merakla beklenirken Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan anlamlı bir mesaj geldi. Twitter hesabından Necip Fazıl Kısakürek'in videosunu paylaşan Bakan Albayrak, "Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in 55 yıl önce dediği gibi: Bekleyin Gençler!!! Ama bugün ama yarın Ayasofya açılacak!" ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün Danıştay tarafından açıklanması beklenen Ayosofya kararının öncesinde sosyal medyada paylaşım yaptı.

Bakan Albayrak yaptığı paylaşımda, "Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in 55 yıl önce dediği gibi: "Bekleyin Gençler!!! Ama bugün ama yarın Ayasofya açılacak!" #AyasofyaCamii" ifadelerine yer verdi.

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!