Bahreyn temasları: KEK toplantısı Mart ayında

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyaret kapsamında Sri Lanka ve Maldivler'in ardından Bahreyn’e geldi. “İkili ilişkilerimizi ele almak ve temaslarda bulunmak üzere beş yıl aradan sonra Bahreyn’deyiz” dedi. İki ülke arasında Karma Ekonomik Komisyon (KEK) toplantısının martta yapılması planlandığı bildirildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bahreyn Dışişleri Bakanı Dr. Abdullatif bin Rashid Al Zayani’nin davetine icabetle resmi ziyaret kapsamında Bahreyn’e geldi.

Çavuşoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “İkili ilişkilerimizi ele almak ve temaslarda bulunmak üzere beş yıl aradan sonra Bahreyn’deyiz” dedi.

KEK TOPLANTISI MARTTA

Beş yıl aradan sonra Bahreyn Krallığı'na giden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Abdullatif bin Raşid ez-Zeyyani ile heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. İki ülke arasında Karma Ekonomik Komisyon (KEK) toplantısının martta yapılması planlandığı bildirildi.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN DEMOKRASİ FIRTINASI: TEMASLARINI TAKİP ETMEK BİLE ZOR!

Çavuşoğlu, Bahreyn’den hemen önce Fransız üsleriyle dolu Hint Okyanusu'ndaki Sri Lanka ve Maldivler’i ziyaret etmiş, Maldivler'de 5 anlaşma birden imzalamıştı.

İstanbullular hazırlanın: Hafta sonu elektrik olmayacak! MHP lideri Devlet Bahçeli, Kızılcahamam Kampı'nda konuşuyor! TV reyting sonuçları: 17 Mayıs Cuma! Reytinglerde kim birinci oldu?
Sonraki Haber