Bahar Feyzan, Cafer Mahiroğlu'na ''Beni ispiyonladılar'' diyerek seslendi! Barış Pehlivan'ı tahliye ettirmek isteyen Halk TV, bazı gazetecileri cezaevine mi attırmaya çalışıyor?

Gazeteci Bahar Feyzan, yaptığı bir paylaşımda Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'na seslenerek ''Halk TV'de Barış Pehlivan'ın tahliyesi için her gün yayınlar yapılıyor. Siz ön kapıdan Barış Pehlivan'ı tahliye ettirmeye çalışırken arka kapıdan hangi gazetecileri şikayet ediyorsunuz?'' dedi.

Halk TV başta Barış Pehlivan olmak üzere gazetecilere özgürlük için sürekli yayın yaparken içeriden bazı çalışanlar başka gazetecilerı içeri attırmaya calışıyor.

Gazeteci Bahar Feyzan paylaştığı bir videoda Çağlayan Adliyesi'nde olduğunu belirterek bir meslektaşının şikayeti üzerine ifade vermeye geldiğini söyledi.

BAHAR FEYZAN, ''BENİ İSPİYONLADILAR'' DİYEREK İSYAN ETTİ!

Feyzan, ''Gazeteci olduğunu iddia eden bir kişinin şikayeti üzerine buraya geldim. Meslektaşım baya ispiyonladı, muhbirlik yaptı. Bu kişi, Halk TV'de çalışan bir kişi. Halk TV'de Barış Pehlivan'ın tahliyesi için her gün yayınlar yapılıyor. Siz ön kapıdan Barış Pehlivan'ı tahliye etmeye çalışırken arka kapıdan hangi gazetecileri şikayet ediyorsunuz? Böyle adliyelerde süründürüyorsunuz. Cafer Mahiroğlu'ndan bunun cevabını istiyorum. Siz gazeteci diye kimleri çalıştırıyorsunuz? Gazetecilik etiğinde birbirini ispiyonlama yoktur. Bu ikiyüzlülüğü deşifre etmek istiyorum.'' dedi.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber