Bahar dizisinde gerçekler ortaya çıktı! Artık herkes kendi yoluna...

Bahar, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 13 Şubat 2024 tarihinde Show TV'de yayımlanan, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosunu Ayça Üzüm ve Atasay Koç'un kaleme aldığı, başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Türk yapımı medikal, komedi türündeki televizyon dizisidir. Her bölümü merakla takip edilen dizide bu hafta neler yaşandı?

Show TV ekranlarında her salı yayınlanan Bahar dizisinde Bahar şüphelerinden tamamen kurtuluyor. Dizide Rengin ve Timur ile yüzleşen Bahar ipleri eline alıyor ve ikisine de yapacaklarını anlatıyor. Artık sadece kendini ve oğlunu düşünen ve bunun içinde Rengin'in hastaneden gitmesini isteyen Bahar dediklerini yapabilecek mi?

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları