Bagajdan çıkarıp atarken yakalandılar

Rize'nin İyidere ilçesinde akıllara zarar bir olay yaşandı. Alacaklı oldukları İlker Kavalcı adlı kişiyi ormana kaçıran 3 kişi, çamaşırı kalıncaya kadar soydukları şahsı borularla dövdü. Daha sonra baygın haldeki Kavalcı'yı otomobilin bagajına koyup ilçe merkezine getirdiler. Burada bagajdan çıkarıp atacakken devriye gezen polis ekiplerine suç üstü yakalandılar.

This browser does not support the video element.

Şehir eşkiyalığı denilebilecek olay Rize'nin İyidere ilçesi merkez mahallesinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, alacak verecek meselesi yüzünden İlker Kavalcı isimli vatandaşı ormana kaçıran 3 kişi iç çamaşırı kalıncaya kadar soydukları şahsı demir borularla dövdü.

Sonrasında aracın bagajına koydukları baygın haldeki Kavalcı’yı ilçe merkezinde bırakmak isteyen şahıslar araçtan inerek bagajı açtı.

Güvenlik kameralarının anbean kaydettiği o anlarda bagajdan Kavalcı’yı yola indirip kenara taşıyacakları sırada devriye otosu ile yoldan geçen polis ekipleri durumu fark ederek hemen müdahale etti.

Buz gibi havada soyulup borularla darp edilen Kavalcı, Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kavalcı'nın Rize Devlet Hastanesi Yoğun Bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

İlker Kavalcı'yı kaçırıp darp eden 3 kişi ise çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. 

Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar