Bağ evinde sazlı sözlü korona partisi

Günde 30 bin vaka varmış, her gün 6 binin üzerinde hasta açıklanıyormuş, sadece bugün 193 kişi ölmüş umurlarında değil. Yeterki onlar eğlensin. Görüntüler Kahramanmaraş'ta bir bağ evinde çekildi. Sokağa çıkma yasağı sırasında bağ evinde parti veren bir grup maske ve mesafe kurallarını hiçe sayıp eğlendi. Sosyal medyaya düşen görüntüler izleyenlerin büyük tepkisini çekti.

This browser does not support the video element.

Türkiye artan vakalar nedeniyle yeni tedbirler almışken bazı kişiler ne yasak dinliyor ne de tedbir. 

İzlediğiniz görüntüler hafta içi sokağa çıkma yasağının yaşandığı salı gecesi kaydedildi.

Görüntüler Kahramanmaraş'ta bir bağ evinde canlı müzik eşliğinde düzenlenen eğlenceye ait.

Alkolün su gibi aktığı partiye yaklaşık 20 kişi katıldı. Eğlenceye katılanlar maske takmadıkları gibi mesafeye de dikkat etmediler. Tepki çeken parti, geceye katılanlardan birinin çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaşmasıyla ortaya çıktı.

Görüntülerde; eğlenceye katılanlar şarkı söyleyen sanatçıya eşlik edip para saçıyor bir yandan da onunla selfie çekiyorlar.

Koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı eğlenceye ilişkin görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları bu aymazlığa büyük tepki gösterdi.

Turkovac aşısı nasıl elde ediliyor? Aşının içinde ne var? Aşı, PCR ve HES zorunluluğu karşıtlarından balonlu eylem Tüm dünyanın beklediği haberi 'müjde' diyerek duyurdu! Covid-19 aşısı olmamak için ağaca tırmandı Aşı olmayanlara kısıtlama çağrısı yapan Gülbin Tosun aşı karşıtlarının hedefi oldu Karantinada tehlikeli anlar! 2 çocuğuyla kaldığı otel odasını yaktı