Bafetimbi Gomis imzayı attı

Galatasaray, eski futbolcusu Bafetimbi Gomis'in transferi konusunda anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Bafetimbi Gomis’in transferi konusunda anlaşmanın sağlandığı belirtilerek, "Bafetimbi Gomis’e Galatasaray’a tekrar hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray, Fransız golcü Bafetimbi Gomis'i kadrosuna kattı.

Sarı kırmızılı takımdan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Bafetimbi Gomis'in transferi konusunda anlaşma sağladı. 6 Ağustos 1985 doğumlu olan Bafetimbi Gomis, Fransa'nın güneydoğusunda bulunan sahil kasabası La Seyne'de dünyaya geldi. Futbola 1994 yılında Sporting Toulon'da başlayan Gomis, 2000 yılında transfer olduğu Saint Etienne altyapısında gelişimine devam etti ve yakaladığı çıkışla ilk A takımı tecrübesini burada yaşadı. "

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!