Bafetimbi Gomis, 1.273 gün sonra Galatasaray formasıyla sahaya çıktı

Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Bafetimbi Gomis, Galatasaray'da ikinci dönemindeki ilk maçına çıktı. Galatasaray'da son olarak 2018-2019 sezonunun ilk haftasında, 19 Ağustos 2018'de, Göztepe ile oynanan müsabakada görev yapan Gomis, bin 273 gün sonra sarı-kırmızılı formayla sahaya çıktı. NEF Stadyumu'nda taraftarlar tecrübeli golcüye yoğun ilgi gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Yukatel Kayserispor'u konuk eden Galatasaray, son maçına göre kadroda 3 değişiklikle sahaya çıktı.

Galatasaray'ın Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maça ilk 11'de başlayan futbolculardan Ömer Bayram ve Alexandru Cicaldau yedeğe çekilirken, mide şikayetleri olan Emre Kılınç ise kadroda yer almadı.

Teknik direktör Domenec Torrent, Yukatel Kayserispor karşısında bu futbolcuların yerlerine Sacha Boey, Sofiane Feghouli ve Bafetimbi Gomis'e görev verdi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!