BAE hakkında suç duyurusu yapıldı

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) 3 yıldır tutuklu olan ve bu süreçte işkenceye maruz kaldığı ortaya çıkan Türk iş adamı Mehmet Ali Öztürk ve ailesine karşı işlenen suçlara ilişkin hukuk mücadelesi başlatıldı. Öztürk'ün eşi Emine Öztürk ve avukatları iş insanını hukuksuz bir şekilde tutuklama adı altında 'esir' alan BAE'deki ilgililer hakkında suç başvurusunda bulunuldu. Adliyeye gelen Öztürk'ün eşi Emine Öztürk, "Eşime düzmece bir mahkeme kurdular" dedi.

Suç duyurusuna ilişkin Çağlayan Adliyesi önünde düzenlenen basın açıklamasına, Öztürk'ün eşi Emine Öztürk ve avukatları katıldı.

Avukat Mete Gençer, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 senedir BAE'de tutuklu Türk vatandaşı Mehmet Ali Öztürk'e ilişkin olayın sorumluları olan BAE'nin ilgili yetkilileri hakkında Adalet Bakanlığı'na gönderilmek üzere İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!