Babası ile Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan yasak aşk yaşıyor! Cansu Tosun'dan açıklama

Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın yasak aşk yaşadığı belgelenmişti. Cansu Tosun'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Sessizliğini bozan Cansu Tosun, bakın neler söyledi.

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda bir erkekle yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Üzerinden çok geçmeden o kişinin Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, olduğu ortaya çıkmıştı. Kenan Tosun'un nikahlı eşi Serpil Tosun ise yasak aşk iddialarını doğrulamıştı.

''KENDİ ÖZEL HAYATIMI DA KONUŞMUYORUM''

Bu olayların ardından gözler Cansu Tosun ile Serenay Sarıkaya'ya çevrilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınan ünlü isimlerden Cansu Tosun, sessizliğini bozdu.

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Babasının yazlık evdeki komşusu Ümran Seyhan ile aşk yaşaması hakkında konuşan Cansu Tosun, "Konuşmak istemiyorum çünkü kendi özel hayatımı da konuşmuyorum. Herkes kendi yaptığından sorumludur" dedi.

Güzel oyuncu, babası Kenan Tosun'la görüşmeye devam ettiğini belirterek, "Babamla görüşmediğim falan da doğru değil. Olur mu öyle bir şey? Babam o benim" ifadelerini kullandı.

BNP Paribas’nın Türkiye için dolar tahmini ne oldu? Beşiktaş yönetimi Türkiye Kupası'nda kesenin ağzını açtı Hasan Arat Hansi Flick'in istekleri sonrası masadan kalktı
Sonraki Haber