Babadağ'da yamaç paraşütü uçuşunda yeni bir rekor kırılacak

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi olan Babadağ'da, 2021 yılında 167 bin kişinin uçuş yapmasıyla tüm zamanların rekoru kırılmıştı. 2022 yılında, 1 Ocak- 19 Temmuz tarihleri arasında 66 bin 607 kişi Babadağ'dan atlayış yaptı. Babadağ'da geçen yılın aynı dönemine göre, bu sene yapılan uçuşlarda yüzde 47 artış oldu.

Kurban bayramı tatilinde günlük ortalama 838 uçuşun yapıldığı Babadağ’dan 9 günde toplam 7 bin 544 kişi yamaç paraşütüyle atladı. Babadağ’a olan ilginin her geçen gün arttığını vurgulayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, bu yıl 19 Temmuz itibarıyla gerçekleşen 66 bin 607 uçuşun geçen yılla kıyaslandığında yüzde 47 oranında artışa denk geldiğini vurgulayarak, “Babadağ yamaç paraşütünde marka. Dünyanın dört bir tarafından macera severler Ölüdeniz manzarası eşliğinde yamaç paraşütü yapmak için geliyor. Babadağ Teleferik ile Babadağ’a daha da değer kazandı. Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte günlük ortalama 1500 kişi Babadağ’a çıkıyor. Konserlerin olduğu günlerde bu rakam 2000’e ulaşıyor. Bölgemiz adına bu çok ciddi bir katkı” dedi

Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!