Babacan'ın seçim açıklaması akıllara Muharrem İnce'nin o sözünü getirdi

Ali Babacan'ın 6'lı masaya oturmasının ardından bugün yaptığı açıklamalar gündemde tartışmalara neden oldu. Babacan, seçimlere DEVA Partisi'nin kendi adıyla katılacağını açıkladı. Bu gelişmenin ardından Muharrem İnce'nin Babacan için söylediği 'Oradan kaçtı senden de kaçar' sözleri yeniden hafızalarda yer edindi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, DEVA Partisi'nin 2023 yılı haziranında yapılması planlanan seçimlere kendi adı ve kendi logosuyla katılacağını açıkladı.

Bu gelişmenin ardından geçtiğimiz günlerde CHP ve İYİ Parti ile 6'lı ittifaka oturan muhalif partilerin dağılacağı iddiası gündeme geldi.

Babacan, açıklamalarının devamında 'Altılı masada verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız' dese de akıllardaki soru işaretleri silinmedi.

'ORDAN KAÇMIŞ, SENDEN DE KAÇAR'

Konuyla ilgili Muharrem İnce'nin bir programda Ali Babacan'la ilgili 'Ordan kaçmış senden de kaçar' şeklinde yaptığı açıklamalar yeniden hafızalarda yer edindi.

Bayern Münih - Real Madrid karşılaşması başladı! Tıp ve diş hekimliğinde 'Uzmanlık Eğitimi Müfredatları' güncelleniyor CHP’li belediye, önceki CHP'li yönetimin borçlarını binaya astı!
Sonraki Haber