'Kendilerini tekrar yargılatacak partileri oylarıyla iktidar yapmaya çalışıyorlar'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, ‘Sembollerin köprüsü’ 1915 Çanakkale projesinin ayrıntılarını ve 6’lı yuvarlak masanın Ali Babacan ayağının FETÖ’ye çaktığı selamı masaya yatırdı.

"MATEMATİK OYUNLARIYLA BİR TAKIM ŞEYLER ANLATANLAR OLACAK, ANCAK BU ESERİN ÖNEMİ İLERİKİ YILLARDA ORTAYA ÇIKACAK"

Nedim Şener, "Çanakkale Köprüsü'nden geçmeyenler, tepki gösterenler olacaktır. Matematik oyunlarıyla bir takım şeyler anlatanlar olacak ancak bu eserin önemi ileriki yıllarda ortaya çıkacak. Maliyet hesabı da zamanla yerine oturacak. Yapılan işin bu anlamlı günde olması dünyaya verilen önemli mesajlardan biri.

"FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞI YOKTUR, KULLANDIĞI SİYASETÇİLER VARDIR. BUNLAR EMPERYALİZMİN KULLANIŞLI MAŞALARIDIR"

FETÖ’nün kumpasçı kafası Ali Babacan’ın kafasına oturmuş. CHP’yi destekleyen Ergenekon-Balyoz mağdurları var. CHP’den, ’Sen ne diyorsun?’ diyebilen var mı? Olamaz. Demirtaş çok daha ağırlarını söylüyor aslında. Ergenekon - Balyoz tutukluları serbest bırakıldığında neler söylemiş bir bakın bakalım. Velev ki iktidar oldular. Babacan ekonomiden sorumlu olsun. Muhtemel Adalet Bakanı Sadullah Ergin. Kendilerini tekrar yargılatacak partileri oylarıyla iktidar yapacaklar. FETÖ’nün siyasi ayağı yoktur, kullandığı siyasetçiler vardır. Bunlar emperyalizmin kullanışlı maşaları. Asıl mesele kumpaslarda yargılananların bunlara destek vermesi. Kumpaslarla dayak yemiş olanlar kullanışlı mağdur olarak ortada duruyor. Sessizler çünkü altılı masa yürüsün istiyorlar. O masa önce bunları yargılayacak haberleri yok. Bunlar darbe yapmış, sen hala masumlar diyorsun. Bu benim için bir mücadelenin başlangıcı. Ancak bu milletin ak koyun kara koyun oyununu ortaya çıkaracağını biliyorum." ifadelerini kullandı.

"BU ÜLKEYİ SEVEN, BU ÜLKEYE EN ÇOK HİZMET EDENDİR"

Mete Yarar, "Çanakkale’ye ilk gidişimde şehitliklerimizin bakımsızlığı nedeniyle çok moralim bozulmuştu ve yıllarca bu nedenle oraya gitmedim. Seneler sonra gittiğimde yapılanları görünce içim huzur buldu. Bu ülkeye bırakılan her eser şehitlerimize saygının göstergesidir. Atatürkçülük, şehitlerimize minnet, sözle değil icraatlarla olur. Bazıları, ‘O yaptı geçmeyeceğim’ diyor. Ben bu ülkede taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun diyorum. Bu ülkeyi seven, bu ülkeye en çok hizmet edendir. ’Seni yargılayanı serbest bırakacağız’ diyen Kılıçdaroğlu varken, ‘Seni yeniden yargılayacağız’ diyene neden şaşırıyorsunuz ki?" şeklinde konuştu.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?