Baba Serdar Tirsi: İkra Nur konuşacağı için öldürülmüş olabilir

Giresun'un Bulancak ilçesinde kaybolduktan sonra cesedi evinin 5 kilometre uzağındaki dere yatağında bulunun İkra Nur Tirsi'nin babası Serdar Tirsi, "Bir yanlış yapıldı, İkra Nur bunu gördü. Konuşacağı için öldürülmüş olabilir." dedi.

Cumartesi akşamı evinin yakınındaki bahçede otlayan büyükbaşlara bakmaya giden ve bir daha haber alınamayan İkra Nur Tirsi’nin cansız bedeni, yapılan aramalar sonucu eve yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Salman mevkisi Adaköy deresinde bulundu. 68 sonra sonra cesedi bulunan İkra Nur Tirsi öldürüldü mü? Yakınları kimlerden şüpheleniyor? Ailenin yardım bulunması için başvurduğu "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının bugün canlı yayınlanan bölümünde bu sorulara yanıtlar arandı. 

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları