Baba dizisinin yıldızı Tolga Sarıtaş koronavirüse yakalandı

Çağrı Bayrak'ın yönetmenliğini yaptığı Show TV ekranlarında kısa bir süre sonra izleyiciyle buluşacak olan 'Baba' dizisinin başrolünde yer alacak olan 30 yaşındaki oyuncu Tolga Sarıtaş'tan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu koronavirüse yakalanırken dizinin çekimlerine de bir süreliğine ara verilip verilmeyeceği ise merak konusu oldu.

Merakla beklenen Baba dizinin kadrosunda yer alacak oyuncular belli olmaya başlarken dizinin başrolünde yer alacak olan Tolga Sarıtaş'a kimin eşik edeceği ise ortaya çıktı. Sarıtaş'ın partneri Ada Masalı dizisiyle adından söz ettiren Beril Pozam olacak.


KARANTİNA SONRASI SETLERE GERİ DÖNECEK

Uzun zaman sonra Baba dizisiyle yeniden ekrana gelmeye hazırlanan oyuncu Tolga Sarıtaş'tan hayranlarını üzen bir haber geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sarıtaş, koronavirüse yakalandı. Yakında ekrana gelmeye başlayacak olan dizinin başrolünde yer alan ve Kadir Saruhanlı karakterine hayat verecek olan Sarıtaş'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.

Şu an evinde dinlenen ve oyuncunun karantinası bittikten sonra dizi setine geri döneceği öğrenilirken bu durumun dizinin yayın tarihini etkileyip etkilemeyeceği de merak konusu oldu.

Galatasaray taraftarından derbiye özel hazırlık! Görsel şölen... Murat Boz, Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadı mı? Merkez faizde ne karar alacak?
Sonraki Haber