Baba Dizisinde Büyük Kan Kaybı! 3 İsmin Vedası kesinleşti, büyük transferler geliyor

Salı Akşamlarının Rekortmen dizisi Baba 15. Bölümüyle Sezon Finaline Gidiyor. Son Bölümler Öncesinde Oyuncu Kadrosunda Yaşanacak Ayrılıklar ise gelecek sezonda Büyük Transferlerin Hazırlığı Olarak Görüldü. İşte Baba Dizisine Veda Edecek İki isim...

Her Bölümü Bir Başka Drama ve Heyecana Neden Olan Baba Dizisi Adım Adım sezon finaline gidiyor. Tolga Sarıtaş, Haluk Bilginer ve Özge Yağız'ın başrol oynadığı hikayede heyecan dorukta. Oyuncu ayrılıkları sonrası Baba dizisinde yaşanan Kan Kaybı da devam ediyor. Sezon Finali öncesi İki İsim Daha Baba oyuncu kadrosundan ayrılıyor. Baba Dizisinde Büyük Kan Kaybı! 3 İsmin Vedası Kesinleşti, Büyük Transferler Geliyor.

Baba Dizisinden Ayrılacak iki Oyuncunun iki ismi kesinleşti. Ay Yapım imzalı dizide Kadircan rolünü oynayan Oktay Çubuk Yakında ekrana gelecek Ah Nerede dizisinden gelen teklifi kabul etti. Hikayesinin ilgi çektiği ve ilk bölümünden bu yana ilgiyle takip edilen Baba dizisine bir isim daha veda etti.

Zeynep Tuğçe Bayat'ın oynadığı Şahika karakteri de Baba dizisine veda etti. Ardından gelen Özge Özacar da ekipten ayrıldı. Dizide Cansu karakterini oynayan Özge Özacar'ın da ayrılmasıyla Baba dizisinde kan kaybı devam etti.

Özge Özacar'ın Ata Demirer'in Bursa Bülbülü dizisinde oynayacağı da kesinleşti. Baba dizisi bu oyuncu ayrılıkları sonraı gelecek sezon büyük isimleri kadroya dahil olması bekleniyor.

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? Davinson Sanchez'in yeni adresini resmen duyurdular! İtalya yolcusu... Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı...
Sonraki Haber