B Planı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

20 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan B Planı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. B Planı hangi kanalda? B Planı oyuncuları kimlerdir?

20 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan B Planı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı B Planı 2010 yılında vizyona girmiştir..

B PLANI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Kadınlarının çoğunun naif rüyası: İşler sarpa sardığında bir koca bulmak ve hemen akabinde "annelik" duygusu. Zoe da uzun zamandır beyhude bekleyişine bir son vermek istemektedir; doğru adam ve tam zamanında bir çocuk! Kararı kesindir; O artık anne olmak istemektedir.
Stan ile tanışan Zoe için o güçlü bir baba figürüdür. İlişkileri ilerledikçe, Zoe ve Stan iyi anlaştıklarını görürler. Baba adayını bu defa gerçekten bulduğunu duyumsayan Zoe ortada büyük bir sorun görmektedir; Zoe hamiledir ve bu durumu Stan’den saklamaya kararlıdr. Babasız da çocuk büyütebileceğini düşünen Zoe sır saklama konusunda pek yetenekli değildir.

B PLANI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Alan Poul

Oyuncular: Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin, Michaela Watkins

Tür: Komedi, Romantik

Yapım Yılı: 16 Temmuz 2010 / 1s 47dk

CIA Direktörü Burns ateşkes ve esir takası görüşmeleri için Doha'da! Bakan Tunç: Noter sayısı 2 bin 385'e çıktı 29 İl için sarı kodlu uyarı! Kuvvetli sağanak ve zirai dona dikkat!
Sonraki Haber