Aziz Yıldırım'ın 'tokat' davasında karar

Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın, kadın basketbol maçında Yakındoğu Üniversitesi başkanı Işık Eyigüngör'e fiili saldırıda bulunduğu gerekçesi ile yargılandığı davada karar çıktı.

 Yakındoğu Üniversitesi ile oynanan kadın basketbol maçında bu kulübün başkanı Işık Eyigüngör'e fiili saldırıda bulunduğu gerekçesi ile yargılanan Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, 6 bin TL adli para ve 1 yıl süre ile spor müsabakalarını seyirden men cezasına çarptırıldı.

Aynı davada Yıldırım'a karşı fiili saldırıda bulunduğu iddiası ile yargılanan Işık Eyigüngör'ün ise beraatine karar verildi.

'HATIRLAMIYORUM' DEMİŞTİ

Yıldırım, davanın geçen yıl görülen duruşmasında hakimin, "Eyigüngör’e parmağınızı kaldırıp, sizi bitireceğim’ dediniz mi?" diye sorması üzerine "Hatırlamıyorum. Her parmağınızı sallamak, el kol hareketi yapmak tehdit midir? Bu kadar basit mi?" demişti.

FED faizi kararı altın fiyatlarını etkiler mi? 1 Mayıs gösterilerinde polise tekme atan kişi 'Basel' çıktı 2 Mayıs 2024 Perşembe TJK at yarışı programı açıklandı!
Sonraki Haber