Azerbaycan askerleri Ermeni askerin yarasını sardı: "Korkma, yaşayacaksın"

Ermenistan-Azerbaycan sınırındaki çatışmalara ilişkin sıcak bölgeden her geçen saat yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak sınırdan gelen bir görüntü Azerbaycan askerinin merhametli davranışını gözler önüne sermiş oldu.

This browser does not support the video element.

Ermenistan-Azerbaycan sınırındaki çatışmalarda sıcak bölgeden birbiri ardına önemli haberler gelmeye devam ederken son olarak sınırda çekilen bir görüntü Azerbaycan askerinin merhametini bir kez daha gözler önüne serdi.

"KORKMA, YAŞAYACAKSIN"

Azerbaycan-Ermenistan sınırında çekilen video sosyal medyada kısa sürede hızla yayıldı. Videoda, Azerbaycan Özel Kuvvetler mensuplarının geçen günkü çatışmalarda yaralanan bir Ermeni askerinin yarasını sardığı görüldü. Söz konusu görüntülerde Rusça konuşan askerin "Korkma seni askeri hastaneye götüreceğiz. Yaşayacaksın" dediği duyuldu.

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!