Aytaç Uşun ile Şirin Kılavuz'un düğün kareleri ortaya çıktı

Doksanlar, Kalp Atışı, Üç Kuruş, Çukur, Duy Beni gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 32 yaşındaki oyuncu Aytaç Uşun geçtiğimiz günlerde kendisinden 5 yaş büyük olan Şirin Kılavuz ile hayatını birleştirmişti. Çukur dizisinde canlandırdığı Meke / Mustafa Derbent karakteriyle hafızalara kazınan Aytaç Uşun sosyal medya hesabından düğün karelerini yayınladı.

Genç oyuncu Aytaç Uşun, bir süredir birlikte olduğu meslektaşı Şirin Kılavuz ile geçtiğimiz günlerde hayatını birleştirmişti. İkilinin düğününe Uraz Kaygılaroğlu, Rıza Kocaoğlu Nurgül Yeşilçay, Nursel Köse ve Nesrin Cavadzade gibi ünlü isimler katılmışı. Çiftin düğününden kareler sosyal medyada davetliler tarafından paylaşılmıştı. Aytaç Uşun, Instagram hesabından düğünde çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!