Ayşenur Arslan bu kez de Erdoğan'ın kullandığı kelimeye takıldı

Her fırsatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye saldıran Ayşenur Aslan bu kez muhalifleri bile şaşırttı. 10 Kasım törenleri kapsamında Anıtkabir'e giden Erdoğan'ı eleştirecek konu bulamayan Aslan, Erdoğan'ın anı defterine yazdığı 'bani' kelimesine takıldı.

This browser does not support the video element.

Halk TV'de Erdoğan ve AK Parti düşmanlığının önde gelen savunucularından olan Ayşenur Arslan bu kez eleştirdiği konuyla muhalifleri bile şaşırttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sabah saatlerinde 10 Kasım, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, anı defterine de günün anlam ve önemine ilişkin bir yazı kaleme aldı.

Erdoğan'ı eleştirecek bir şey bulamayan Arslan bu kez Erdoğan'ın kullandığı 'bani' kelimesine takıldı.

Günlük hayatta kullanılan onlarca Arapça'dan dilimize geçen kelime olmasına rağmen Arslan, dakikalarca Erdoğan'ın kurucu anlamına gelen bani kelimesini kullanmasını eleştirdi.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"