Ayşe Aslanpay'dan eski sevgilisi Batuhan Karacakaya hakkında darp iddiası

Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'ın şiddet gördüğünü iddia edip darp davası açmasının ardından sosyal medyadan bir açıklamada bulunarak asıl şiddeti görenin kendisi olduğunu söyledi. Batuhan Karacakaya, ayrıldığı sevgilisinin kendisine şiddet uyguladığı anlara ait videoları sosyal medya hesabından paylaşarak ''asıl mağdur olan benim'' dedi. İşte detaylar...

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bülent karakteriyle tanınan ve Survivor'un eski yarışmacısı Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi sosyal medya fenomeni Ayşe Fatma Aslanpay ile davalık oldu.

ESKİ AŞIKLAR DAVALIK OLDU

Ayşe Aslan, eski sevgilisi Batuhan Karacakaya'nın kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek darp davası açtı. Batuhan Karacakaya da eski sevgilisinin bu hamlesi üzerine, kendisinin şiddet gördüğü anlara ait görüntüleri Instagram sayfasından paylaştı.

KARŞILIKLI 'DARP' İDDİASI


Instagram hesabından yazılı bir açıklama yaparak şiddet gördüğünü söyleyen Ayşe Aslanpay, ''Yaşadığım bu zorlu süreçle ilgili eski erkek arkadaşım Batuhan Karacakaya'dan şikayetçi oldum, darp edildiğime dair elimdeki tüm delilleri dosyaya sundum. Bundan sonra bu konuyla ilgili tarafıma yapılan tüm hakaret ve asılsız olaylarla ilgili avukatım suç duyurusunda bulunacaktır. Mental olarak o kadar yoruldum ki. Hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Bu süreçte destek olan tüm arkadaşlarıma ve avukatıma teşekkürler'' dedi.

Batuhan Karacakaya ise olayın tamamen asılsız olduğunu öne sürerek asıl mağdurun kendisi olduğunu öne süren paylaşımlar yaptı.

BATUHAN KARACAKAYA: ''ASIL DARP EDİLEN BENİM''


Batuhan Karacakaya sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunarak şunları söyledi:

"Öncelikle şahsıma yapılan iddiaların asla gerçeği yansıtmadığını bilmenizi isterim. 6 aydır süregelen ilişkimizin bu hale gelmesi ne yazık ki çok üzücü.

Darp edildiğini iddia ettiği günü ertesi günü iftira olduğunu kanıtlayacak bizzat kendisinin çektiği fotoğraf videoları mevcuttur. Kendisinde hiçbir darp izi bulunmamaktadır. Aksine bu durumda darp edilen, evinin kapısına defalarca gelinen, arabasına zarar verilen bizzat şahsımdır. Söylediğim her şeyin kamera görüntüleri mevcuttur. Hukuki birimlere belgelerimi teslim ettim. Gerekli işlemler başlatıldı.

Uzaklaştırma kararı almama rağmen defalarca otoparkıma gizlice girip kapımı yumrukladığı, ailemin evine gidip onları rahatsız ettiği, iş yerimize gelip beni çok zor durumlarda bırakmasına rağmen şikayet etmeyip sabırlı davranmıştım. Mesajlarına düne kadar cevap vermedim ve bu asılsız iddialarla karşı karşıya kaldım"


Eski sevgilisiyle tartıştığı anlara ait bir videosunu da paylaşan Batuhan Karacakaya'nın boynundaki morluk ve çizikler dikkat çekti. Karacakaya bir diğer paylaşımında ise Karacaya ''Özel hayatımın her zaman gizli kalmasına özen gösterdim. Özellikle birlikte olduğum kadının bana yaşattığı olumsuz olayıları asla paylaşmak istemezdim... Fakat şahsıma yapılan asılsız iddialardan dolayı gerçekleri iddia olarak değil kanıtlı bir şekilde paylaşmak durumundayım. Her zaman sabrımı korumaya, karşımdaki insanın kadın olduğunu düşünerek zarar görmemesi için susmaya özen gösterdim. Ama artık gereğinin yapılması için tüm başvurularımı ilgili birimlere yapmış bulunmaktayım.'' dedi.

İşte Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay ile tartıştığı anlara ait yayınladığı o video...

Gazze'de 10 günde 439 Filistinli katledildi Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezaları artırılacak! Arda Güler Cadiz maçına ilk 11'de başlayacak
Sonraki Haber