Ayrılığa dayanamadılar! İşte boşandıktan sonra aynı eşleriyle yeniden evlenen ünlü isimler

İkinci kez evlenen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'dan kötü haber geldi. Mayıs ayında yeniden nikah masasına oturan çift boşanma kararı aldı. İkilinin bu kararı, eski eşleriyle yeniden evlenen ünlüleri akıllara getirdi. Levent Kırca - Oya Başar, Emel Sayın, Müge Anlı, Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı, Muazzez abacı - Hasan Heybetli, Ferdi Tayfur gibi isimler de evlendikten sonra boşanıp eski eşleriyle yeniden nikah masasına oturmuşlardı. İşte ikinci kez evlenen ünlü isimler

SELİN CİĞERCİ - GÖKHAN ÇIRA

28 Ekim 2019'da evlenen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, 0 Eylül 2021'de boşanmıştı. Boşanmanın ardından henüz bir yıl bile ayrı kalmayan çift geçtiğimiz Mayıs ayında ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Çift yaptıkları açıklama ile yeniden boşanacaklarını duyurdu.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!