Ayrıldığı sevgilisini otopark çıkışında bekleyip dövdü

Zonguldak'ta Duran A. adlı bir kişi, ayrıldığı sevgilisi Melike E.'yi katlı otopark çıkışında bekledi. Duran A., tartıştığı Melike E.'yi dövdü. Yoldan geçen bir kişinin olaya müdahale etmesi sonucu genç kadın şüphelinin elinden kurtulurken, durum polise bildirildi.

This browser does not support the video element.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde, Duran A. (42) adlı kişi, ayrıldığı sevgilisi Melike E.’yi (22) katlı otopark çıkışında bekledi.

Melike E.’yi görür görmez tartışmaya başlayan Duran A., ardından Melike E.'yi darbetti. Yoldan geçen bir kişi olaya müdahale ederken, durum polise bildirildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Duran A. ile Melike E.'yi sağlık raporu için hastaneye götürdü. Melike E. ve Duran A., daha sonra ifadeleri için polis merkezine götürüldü. Melike E. şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim