Aynı anda evlenerek aldattığı iki koca arkadaş oldu!

Karen Sherratt evli olduğu Peter Sherratt ile resmi olarak boşanmadan Christopher Thomas ile tanışıp evlendi. Thomas ile Peter aynı kadın tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra arkadaş oldu. Thomas, ''İkimiz de Karen’ın büyüsüne kapıldık ve yakın arkadaşlığımız gerçekten bunun bir sonucu'' ifadelerini kullandı.

Wales Online'ın haberine Karen Sherrat, yalanları ortaya çıktıktan sonra 2014 yılında Cardiff Crown Court'ta dört ay boyunca dayak yedi. Dava devam ederken Christopher ve Peter'ın birbirleriyle konuşmaları yasaklandı fakat ikili daha sonra bira içmek için bir araya geldi ve arkadaş oldular.

Karen Sherratt’ın ilk eşi, yaşananları şu sözlerle anlattı:

"Bu kadar iyi geçinmemiz bazı insanlara garip gelebilir. Ama eski eşimiz ortak, ortak bir deneyimimiz de oldu, bu bağ uzun süreli bir arkadaşlığa dönüştü. İkimiz de Karen’ın büyüsüne kapıldık ve yakın arkadaşlığımız gerçekten bunun bir sonucu."

Karen, Peter ile 2006 yılında, ilk kocası Christopher ile yaşadığı fırtınalı bir aşktan sonra boşanıp evlendi. Karen ile Peter arasında ortak banka hesabı üzerinden tartışmalar başladı. Peter, Karen'ı Swansea'deki evlendikleri evinde terk etti fakat hiçbir zaman resmen boşanmadılar. Peter, konu ile ilgili şunları aktardı:

"Bana nerede olduğu ve ne yaptığı hakkında birçok küçük yalanlar söylerdi. Ortak hesaplarımız her zaman boştu ve bizi ayakta tutmak için gerçekten finansal olarak mücadele ediyordum. Ona para sorunlarımızı sorduğumda kaçamak ve soğuk davranıyordu. Sürekli benden bir şeyler saklıyordu."

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem