Aylin Aslım'dan Gülşen hakkında açıklama yapan Işın Karaca'ya çok sert sözler

48 yaşındaki şarkıcı Işın Karaca, ilk başta destekleyip sonrasında ise olumsuz eleştiride bulunduğu Gülşen’in sahne kıyafetleri hakkında son yaptığı açıklama ile sosyal medyada tepki gördü. 'Gülşen aslan gibi şarkıcı, efsane bir söz yazarı. Sadece ben de kız annesiyim o da belirli bir normun içerisinde bu ülkeye göre hareket etmelidir diye düşünüyorum' diyen Işın Karaca'yı meslektaşı Aylin Aslım, Twitter'da topa tuttu. İşte detaylar...

Konserlerindeki kıyafet tercihleriyle gündemden düşmeyen şarkıcı Gülşen'in sütyen & külot şeklindeki kombini bazı kesim tarafından destek görürken bazı kesim tarafından ise fazla abartılı ve açık bulunmuştu. Olay sahne kıyafeti ve kalça dansının ardından Gülşen'e hem eleştiri hem de destek mesajları yağmıştı. Son olarak Işın Karaca günlerdir magazin gündeminden düşmeyen konu ile ilgili yeni bir yorumda bulundu.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!