Aylardır bekliyordu... Tolga Çevik'e vize çıkmadı

'Tolgshow' isimli gösterisiyle dünyayı gezen komedyen Tolga Çevik, Kanada Toronto'daki gösterisi için aylar öncesinden Kanada Konsolosluğu'na vize başvurusunda bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde vize başvurusuna yanıt alamadığı için "Galiba gülelim istemiyorlar!" şeklindeki sözleriyle isyan eden Tolga Çevik'e kötü haber geldi. Ünlü komedyenin vize başvurusu reddedildi.

Komedyen Tolga Çevik, Kanada'nın başkenti olan Toronta'daki 'Tolgshow' gösterisi için aylar öncesinden Kanada'ya yaptığı vize başvurusunun hala sonuçlanmamasına isyan etmiş ve geçtiğimiz günlerde Twitter'dan bir paylaşım yaparak sitemini dile getirmişti: "Toronto'daki dostlar; aylar önce salonu doldurdunuz, müteşekkiriz. Biz de aylar önce Kanada Konsolosluğu'na vize başvurusu yaptık, fakat gel gör ki bugün hala cevap yok. Galiba gülelim istemiyorlar. Öyle mi sevgili Konsolosluk?"

VİZE BAŞVURUSU İPTAL EDİLDİ

Aylardır vize alabilmek için bekleyen komedyene kötü haber geldi. Çevik'in vize başvurusu reddedildi. Tolga Çevik, 10 Kasım'daki gösterisini 2023 yılına ertelemek zorunda kaldı.

KANADA'YA 2023'TE GİDECEK

Ekibi ve kendisinin vizesi onaylanmayan Tolga Çevik, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaparak 10 Kasım'daki gösterisini ertelemek zorunda kaldığını belirtti.

Ünlü isim paylaşımında "Kanada'daki sevgili dostlar. Ekibimizin vizeleri çıkamadığı için 10/11/22 tarihli gösterimizi 9 Şubat 2023 tarihine ertelemiş bulunuyoruz. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Ali Koç'tan başkanlık başvurusu: İmzaları teslim etti! Meteoroloji'den deprem bölgesi hava tahmin raporu geldi! Meteoroloji açıkladı! Yurt genelinde hava sıcaklıkları yükseliyor mu?
Sonraki Haber