Aylar önce dünyaevine girmişti... Futbolcu Ozan Tufan'dan müjdeli haber

Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig ekibi Watford'a transfer olan 26 yaşındaki futbolcu Ozan Tufan'ın geçtiğimiz Mart ayında nikah masasına oturduğu eşi Rojin Haspolat Tufan, sosyal medya hesabından 6 aylık hamile olduğunu duyurdu.

Uzun süre Fenerbahçe'de forma giyen kariyerini İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Watford'da sürdüren futbolcu Ozan Tufan baba oluyor. Geçtiğimiz Mart ayının son gününde Ozan Tufan'la hayatını birleştiren Rojin Tufan, müjedeli haberi sosyal medya hesabından verdi.

Instagram hesabından fotoğrafını paylaşan Rojin, bebek emojisi kullanıp "Sürpriz" notunu düştü. Aynı paylaşımı Ozan Tufan da kendi sosyal medya hesabından yaptı.

 

Ozan Tufan ile Rojin Haspolat, Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen törenle dünya evine girmişti. Çiftin nikâh şahitliğini ise Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Emre Belözoğlu yapmıştı.

Vanspor Bursaspor maçının 22. dakikasında sahadan çekildi WhatsApp, 'Durum' bölümünü değiştirdi! O kısım artık daha farklı... Bel ağrısı neden olur? Bel ağrısına ne iyi gelir?
Sonraki Haber